Ga naar hoofdinhoud

Belgische luchttechniek vertegenwoordigd op Nederlandse bodem

Kris Devidt (rechts), eigenaar van Typhoon, en Henk Van Dasselaar, verantwoordelijk voor Typhoon Nederland (links). Foto: Typhoon

Belgisch milieutechnologiebedrijf Typhoon luchttechniek en het Nederlandse Hevada filter- en luchttechniek zijn een samenwerking aangegaan. Henk van Dasselaar (Hevada), gaat niet alleen ondersteunen in het lanceren van de ronde filters van Typhoon op de Nederlandse markt, hij gaat ook helpen om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen specifiek voor deze markt.

Ik kende de kwalitatieve producten van Typhoon al jaren en ben nu heel verheugd dat ik met deze producten het verschil kan maken hier in de Nederlandse markt.” Vertelt Henk Van Dasselaar aan.

Typhoon uit Beveren-Leie (Waregem) maakt installaties voor industriële stofafzuiging en pneumatisch transport systemen, maar ook industriële ventilatoren, radsluizen of andere luchttechnische componenten zoals cyclonen, dynamische condensors. De producten van Typhoon worden ingezet in de productieprocessen van industriële bedrijven actief in sectoren zoals de recycling-industrie en afvalverwerking.