Algemeen

De elektronicawebshop ao.nl is een nieuwe inzamelpartner van Wecycle. De webshop verkoopt zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten en neemt de oude apparaten mee retour. Deze retouren gaan voortaan naar Wecycle, die de inzameling en recycling organiseert van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

AO is een internationaal bedrijf, oorspronkelijk afkomstig uit Engeland. Daar is AO zo groot dat zij haar eigen state-of-the-art recyclingfabriek heeft voor koelkasten en andere grote huishoudelijke apparaten. Hier worden meer dan 700.000 koelkasten per jaar gerecycled. Dit komt neer op een vijfde van alle koelkasten die in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks worden afgedankt.

Evert van Ginkel, Head of Retail van ao.nl: “Net als AO staat Wecycle voor goede kwaliteit en uitstekende service. Verantwoordelijk omgaan met afgedankte apparaten vinden wij heel belangrijk. Vandaar dat wij in Nederland kiezen voor Wecycle als onze partner.” Jan Vlak, algemeen directeur Wecycle, vult hem aan: “Wij zijn blij met een professionele samenwerkingspartner als ao.nl. Dit sterk groeiende bedrijf neemt zijn rol in de circulaire economie serieus en past daarom heel goed bij ons.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven