Algemeen

Milieu Service Nederland (MSN) start per direct met een extra sterk team om de doelstellingen te realiseren. Het directieteam is uitgebreid om de corebusiness van het bedrijf beter te exploiteren. Naast de operationele leiding wordt er focus gelegd op circulariteit, innovatie en digitale ontwikkelingen.

“We hebben in het coronajaar 2020 gezien dat we, om onze ambitieuze groei kracht bij te zetten, enerzijds focus moesten hebben op de dagelijkse gang van zaken en anderzijds op de ontwikkeling van nieuwe strategische doelen. Daarom hebben we gekozen voor deze nieuwe opzet. We hebben er het volste vertrouwen in dat groei, innovatie en digitalisering nu elk kunnen door ontwikkelen”, aldus eigenaar Ronald Voorsluijs.

Jeroen Tabor en Dennis Ostendorf zijn sinds half mei aan de directie toegevoegd. Tabor gaat in de rol van financieel directeur de afdeling finance aansturen. Hij is ruim twaalf jaar werkzaam geweest voor MAIN Energie, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling finance. Samen met Ostendorf vormde hij de dagelijkse leiding van MAIN Energie. Het is dan ook niet vreemd dat het duo nu ook bij MSN weer samen gaat werken. Ostendorf wordt de nieuwe commercieel directeur. Hij gaat leiding geven aan het volledige salesteam, klantenservice, marketing en e-commerce.

Samen met Radboud Menger, Jan de Vroe en Mark Eerenberg vormen Tabor en Ostendorf de dagelijkse leiding over de Milieu Service Groep-bedrijven. Menger, voorheen financieel directeur, wordt Directeur Digitale Transitie. De markt vraagt om digitale oplossingen, zoals Coolblue, bol.com en Amazon ook aanbieden. “We hebben onze doelen uitgesproken, een strategie ontwikkeld en een roadmap gemaakt en die ga ik nu realiseren.” De Vroe gaat aan de inkoopkant de relatie met leveranciers optimaliseren en stuurt de tenderafdeling aan. ”Door goede afspraken te maken met onze leveranciers kunnen we voor onze klanten nog veel verbeteren, er liggen nog heel veel kansen.” Eerenberg blijft verantwoordelijk voor de logistieke tak van MSN, waar ongeveer 75 chauffeurs werken.