Algemeen

Na slechts tien maanden is het dienstverband tussen directeur Peter Fraanje en de Branchevereniging Recycling Breken en Sorteren al beëindigd. Zo is dinsdag door een woordvoerder van de BRBS bevestigd tegenover Recycling Magazine Benelux. Na goed overleg hebben beide partijen besloten om het contract niet te verlengen. Waarom is nog niet duidelijk. Wellicht dat dit bekend wordt gemaakt in het persbericht dat deze week de deur uit gaat.

Fraanje volgt op 1 juni 2018 Max de Vries op als directeur van de BRBS Recycling. Daarvoor was hij onder meer zes jaar directeur van het Nederlands Verbond Toelevering Bouw (NVTB), stafmedewerker innovatie & duurzaamheid bij Bouwend Nederland en onderzoeker bij TNO. Fraanje is ook bestuurslid van de stichting Booosting, platform voor koplopers in bouwinnovatie.

Aan de opvolging van Fraanje bij BRBS Recycling wordt momenteel hard gewerkt. Wat hij zelf gaat doen, is nog niet bekend. Eerder dit jaar gaf Fraanje nog een interview aan vakblad Aannemer. Hij sprak toen uitgebreid over circulair bouwen. “Slimme maatvoering en een goed grondstoffen- en materialenmanagement op de bouwplaats maken hoogwaardige recycling en hergebruik mogelijk”, aldus Fraanje. Het lag toen niet echt voor de hand dat hij anderhalve maand later afscheid zou nemen van BRBS Recycling.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven